Nä men ser man på!

Nämen grattis!!

Nu verkar bloggen funka igen, jag har inte kunnat logga in på ett tag.
Nån annan som haft det problemet?

Känner mig fortfarande skum i kroppen. Men imorgon ska jag till sjukhuset och lämna massa blodprover inför riktiga sjukhusbesöket på fredag. Får se vad det blir då. Helgenomgång av kroppen iaf! Alla värden ska kollas upp, om det kan vara nån biverkning på medicinen, ev. röntgen, grav.test. Ja allt som kan orsaka yrsel, illamående och trötthet. Kan ju bli en spännande dag..Blir nog nån kortisonspruta med.
Gissa vem som kommer känna sig rätt mör på fredag?

Helgen har inte varit så värst spännande. Fredagen var jag ju ensammen som sagt.

Lördagen såg ut att bli spenderad i ensamhet den med, men jag blev räddad av Jens som kikade förbi med några filmer. Skönt med sällskap, klättrar efter väggarna när jag blir ofrivilligt ensam! Såg bara animerade filmer, hähä!

Idag kom Joakim förbi. Fredrik lånade barnen en sväng och åkte till badhuset.
Tur han ställer upp och tar med dom på saker när en annan inte har råd, trist för dom att bara sitta hemma ju. Han gör verkligen allt för barnen, inte alla varannan-vecka-föräldrar som faktiskt tar med barnen på saker då det inte är deras vecka egentligen.

Jaa Joakim kom förbi som sagt, och eftersom barnen var på badhuset så fick vi lite ensamtid tillsammans. Spenderades i sängen, mysfaktor tusen! Så skönt att krypa ihop i hans famn, där känner man sig trygg (^^

Nu på kvällningen har mamma kikat förbi. Hon åker till Norge med jobbet imorgon och ville träffa oss innan. Passade på att klippa Evelinas lugg som växer som ogräs, precis som mitt hår.

Nu sitter jag och längtar efter att få krypa ner i sängen och sova, men Evelina vägrar somna, så jag får sitta här och försöka hålla mig vaken ett tag till..Suck..Alltid när man är som tröttast själv, då krånglar nån av barnen! Slår aldrig fel.. (^^


Förtroende

Varför ska det förflutna alltid hänga med och spöka för en? Varför ska det vara så svårt att glömma och gå vidare?
Bara för att en person har behandlat dig dåligt, så behöver det ju inte betyda att andra kommer göra det. Men tyvärr så funkar ju inte hjärnan alltid som man själv vill.

Jag var aldrig svartsjuk förut. Jag hade inga som helst problem med att min andra hälft var ute och festade medans jag satt hemma. Men sen hände nåt, ett stort svek och där rök all min tillit. Jag har mycket svårare att lita på personer idag än vad jag hade förut.

Joakim skrattar mest åt mig och tycker jag är fjollig när jag börjar med mitt svartsjuke-dravvel, sen ger han mig en puss och säger att han aldrig i hela sitt liv skulle göra något som skulle såra mig. Jag tror honom, jag litar på honom till 110 %. Men ändå så finns den där känslan där, långt bak i bakhuvudet gnager tanken, tänk om?
Jag tror inte för fem öre att Joakim nånsin skulle göra något som skulle såra mig, jag litar på honom som sagt. Jag verkligen hatar att jag ibland beter mig som den där svartsjuka flickvännen, det är inte så jag vill vara. Men man kan inte rå för vad man har med sig för bagage från tidigare förhållanden osv.

Joakim har aldrig gett mig en anledning till att inte lita på honom, och som det känns idag så kommer han aldrig att göra det heller. Jag litar på honom fullt ut när han säger att han vill spendera resten av sitt liv tillsammans med mig.
Men varför ska det då vara så svårt att få bort såna här dumma tankar som man har fått med sig från sitt förflutna? Hur ska man bete sig?


Bild lånad från Google

Jag blir så arg på mig själv när såna här tankar ploppar upp i huvudet på mig. Mina försök till att inte visa den gnutta svartsjuka som finns, funkar inge vidare. Det går av bara farten.

Som tur är kan jag iaf prata om det, jag har förklarat att jag har svårt med förtroende till andra pga tidigare upplevelser. Tror Joakim förstår, jag hoppas det iaf.
Joakim betyder allt för mig!

Förlåt älskling om jag är jobbig ibland..Det är inte den här personen jag vill vara..

Jag älskar dig över allt annat och jag litar på dig till 110%!

Hoppas du vet det! <3


Minus och massa plus!

Usch..Jag mår helskumt. Stannat hemma från jobbet 2 dagar nu. Igår morse när jag skulle kliva upp, då höll jag på att svimma, 2 ggr. Jag tog mig inte upp förrens 3 timmar senare.
Igår kväll fick jag åter sätta mig ner, för att allt började snurra.
Idag har jag hittills haft 2 tillfällen då allt börjat snurra riktigt rejält.
Till det här så är jag trött dagarna i ända. Ta till exempel i måndags..Satt mellan 2 samtal på jobbet, och lyckades somna..Vaknade till när jag tappade taget om datamusen. Pinsamt!
Mår även illa heeela dagar. Rätt tröttsamt. Sitter liksom i halsen hela tiden.
Huvudvärk är en annan grej som jag dras med nästan dagligen.
Så, allt som allt, yrsel, illamående, trötthet och huvudvärk. What can it be? Måste ju ta och kolla upp det iaf, för så här ska man ju inte ha det! Nåt är ju fel.


Mitt i allt det här skumma måendet så finns det även massa glädje.
Jag och Joakim har ju som sagt varit och tittat på några lägenheter. Nu har vi hittat en som vi vill ha och det ser väldigt ljust ut kan jag säga!
Vi stod ju som nr.2 på den, men Sandvikenhus ringde Joakim idag och nr.1 har inte hört av sig än, så har dom inte hört av sig på måndag, då är lägenheten våran!
Inflytt 1 april, radhuslägenhet är det på 105 kvm, 4 r o k.
Köket är separat, till skillnad från många andra såna där lägenheter i området där kök och vardagsrum liksom sitter ihop. 2 badrum, dusch nere och badkar uppe. Perfekt!
Baksidan var riktigt stor med. Nuvarande hyresgäst sa att det var en fin baksida med massa blommor och rabarber osv på sommaren. Kan redan se framför mig hur vi kommer sitta där i sommar, barnen leker i poolen medans jag och Joakim grillar och smuttar på en varsin öl, haha!
Fy fan vad jag längtar!
Tänk, då blir man en liten familj, med 3 barn! (^^



Nej usch, nu ska jag slänga mig i soffan igen. Det är fan jobbigt att sitta upprätt.. :/


Mer tävling

Jag är med och tävlar hos Mansondust om ett presentkort på 250:- hos HejBaby. Vinner jag kommer det bli en beställning på 2 kaxiga tröjor åt mina småflickor! :)

Tävlar även om en jättetuff klocka hos henne från Smalslips.se

Håller tummar och tår! :D


Tävling

Jag är med och tävlar hos Adara om en babydoll i samarbete med Importkläder




Älskar snygga sexiga underkläder, som vilken annan kvinna som helst! Så håller tummarna hårt för att vinna detta =)


Shut your mouth!



Helt underbar låt! Texten stämmer så bra in på hur jag känt det under sista halvåret. Ingenting mot Joakim, men mot många andra som betett sig som muppar..


Tears fallin' down

Söndag, alltså lämna-barn-till-pappa-dag.
Blev en jobbig lämning idag. Fick skynda mig därifrån så att de små inte skulle se mina tårar. Usch! Kommer bli bättre sen, när vi byter vecka och dag, så en av oss lämnar på dagis på fredag morgon och den andra hämtar efter dagis då på fredag eftermiddag. Då slipper man det här kaoset som blir när barnen är tvungna att se ena föräldern vända ryggen och gå.

Jag håller på att städa lite smått här hemma nu. Lite smått!! Dammsugning osv tar jag nog imorgon efter jobbet.
Ska alldeles strax packa ihop väskan och ringa efter mamma, som ska skjutsa mig hem till Joakim och hans son Leon! Bebisgos! Blir första gången för mig som jag får vara med och hjälpa till med Leon. Annars har jag alltid haft mina barn hemma eller jobbat de gånger Leon varit hos Joakim. Men tjej-mamma som jag är så vet jag inte alls hur man gör med pojk-bebisar :P Men Leon är så himla snäll så, det går nog bra! Själv har man ju 2 små monster, så man är ju van vid kaos (^^

Mötet och allt kaos som var på jobbet har löst sig rätt bra. Pratat ut med tjejen som sas hade spridit ryktena, och fick veta att hon inte alls sagt nåt liknande, utan det är ett annat par tjejer som sprider ut rykten och säger att det är den andra tjejen som sagt det, bara för att bli av med henne. Jadu..Hur tjejer kan hålla på ibland! Chefen kommer att bli ordentligt informerad på måndag, får se hur det här slutar. Jag orkar då inte med att ha det så här på min arbetsplats, så blir det inte ett slut på det här, då tänker tyvärr inte jag stanna. Så enkelt är det. Går inte att jobba i sån kaos.

Nej, kanske man ska ta och packa den där väskan då, innan mamma börjar fundera över vart jag tagit vägen!


Rubrik här

Snart är det läggdags. Imorgon ska jag ta mig till jobbet har jag tänkt! Längtar tillbaka nu, får spjunk av att sitta hemma. Klättrar på väggarna tillslut!

Har försökt ringa Allokton idag med, angående toan. Men nej, inget svar idag heller! Wtf..!?

Hoppas det inte är alltför kallt ute imorgon. Kom precis på att jag har ingen långärmad tröja ren..Suck..Vet ni hur svårt det är att tvätta när man har barnen hemma? Ta sig till tvättstugan som inte ligger i samma hus. Jag hämtar barnen på dagis vid 18:00, hem och fixa mat och sen vid 19-19:30 ska dom sova. Lite svårt att springa iväg sen när dom sover ju. Känns inte helt tryggt om man säger så.

Usch, jag har riktigt ont i ryggen idag och mina smärtstillande vill inte riktigt hjälpa. Det känns inte bra..Tänkte ta en het dusch tidigare idag, för att värma upp lederna lite. Men guess what, finns inge varmvatten i duschen! Överallt annars finns det, men inte just där..Gah..Vad har jag gjort för ont?


Oh no...!

Argh! Så irriterande..Med en liten varning för "nasty info" tänker jag berätta vad som irriterar mig..

Igår när jag klev upp på morgonen så upptäckte jag en sak när jag hade varit på toaletten. Det gick inte att spola..Hade inte tid att titta närmare på det då, bråttom som jag hade till dagis och jobb.
När jag kom hem från jobbet upptäckte jag att problemet kvarstod. Typiskt!



Både jag och Joakim har kikat på toaletten för att se om vi kan fixa problemet själva. Men nej, det kunde vi inte. Jag har ringt Allokton idag. Inget svar, endast en telefonsvarare som lämnade hänvisning till Securitas!? Ringde dom, men nej, inget svar där heller. Vad nu ett vaktbolag skulle kunna göra åt en toalett..
Hoppas på att Allokton svarar imorgon!

Nu till själva problemet då. Kissa är väl inge större problem att göra. Ta en hink vatten och häll i fort så spolas det ju undan någorlunda. Men nu, nu sitter jag här och måste verkligen göra "nr.2"..Hur sjutton ska jag göra nu?!

Verkligen so not funny... :/


Love

I never thought I'd be in love like

 this

I never thought I'd fall for


you as hard as I did

Every mornin' I look at you and

smile

'Cause boy you came around and

you knocked me down!

JOAKIM <3


Kakmonster

Ensammen vaken. Barnen sover sött, Joakim likaså. Han somnade när jag nattade barnen. Snarkningarna hördes in på barnens rum, så jag visste han inte skulle vara vaken när jag nattat klart, så jag myste lite extra inne med småskruttarna (^^

Skrev tidigare idag att jag tänkte lägga mig och blunda lite till skön musik. Det blev en väldigt lång blund, för jag vaknade 14:30 när Joakim kom hem från jobbet..Oops..Men är man sjuk så är man!

Joakim åkte iväg en sväng på eftermiddagen, för att handla lite. Söt som han är kom han hem med chocolate chip cookies till mig! Finns det bättre medicin? Svar NEJ!


Bild lånad från Google

Så ni kan ju gissa vad jag sitter och smaskar i mig just nu? Just det, massa kakor! Ska nog ta och baka egna nån dag. Hembakat är såå gott! Fylla upp frysen med massa kakor och bullar, alltid bra att ha hemma.

Blir hemma från jobbet imorgon med. Känner att det är lika bra att vila upp sig en dag till. Kurera mig med kakor (^^


Sjukling

Jag är döende..Eller så är det bara en helt vanlig förkylning..Vilket som, så mår jag inte bra!

Kände redan igår att rösten var på väg att ge upp. Tog det lugnt på jobbet och ringde i min egen takt. Vill inte direkt överanstränga rösten så man blir borta aplänge sen.

Imorse när jag vaknade var rösten inte alls där och febern hade gjort ett litet besök den med. Åh suck, jag som inte alls har ork att vara sjuk just nu! Fast egentligen, det har man väl aldrig...?

Ligger nerbäddad med datorn just nu, bra med bärbar! Blir nog till att hålla den här positionen större delen av dagen. Om ork infinnes så kanske kan tar och diskar lite och tar ett varv med dammsugar'n, för det behövs! Sånt man aldrig har tid och ork till när man jobbar hela dagar annars.




Neeej, om man kanske ska ta och läsa lite? Fast näää, orkar nog inte hålla ögonen öppna för det. Blir nog att blunda till lite skön musik..Hoppas på att vakna om ett par timmar och må bra igen!

Going down..

Mindre rolig dag idag. Var ett tag sen sist, så varför inte passa på att bryta ihop lite lätt idag?
Inget större sammanbrott dock. Men några tårar kom det, och jag skulle inte bli förvånad om det kommer fler senare, när det är sovdags.

Pratade med Joakim innan jag åkte därifrån. Fick ju hem barnen idag, lycka! Men när vi låg där och pratade, ja då kom det massa tårar. Jobbigt det här, situationen just nu. Med ekonomin och allt. Arbetsförmedlingen, a-kassan, försäkringskassan, soc, jaa alla såna där ställen, dom kan helt enkelt dra nånstans! Inte fan får man nån hjälp från nån av dom iaf..Så är det ju..

När Fredrik kom med barnen pratade jag lite med honom också. Då kom det tårar igen. Och jag hatar verkligen att gråta framför barnen. Det blir så fel då. Fast iofs så är det väl kanske bra att barnen ser att mamma och pappa kan må dåligt ibland också. Bara dom vet att det inte är deras fel så.
Fredrik ska iaf försöka hjälp mig så gott han kan. Känns bra det där, att vi numera arbetar som ett team när det gäller barnen. Dom kommer alltid i första hand.

Mamma kom också förbi en sväng. Där lyckades jag hålla undan tårarna iaf. Hade hon sett mig gråta, då hade hon nog brytit ihop själv. Hon var söt nog och köpte med sig lite saker jag behöve hem iaf. Skönt det, men jag hatar att behöva få pengar av andra för att klara mig själv. Jag är vuxen nu, och vill klara av allt på egen hand..Men det är väl bara att inse, ibland är man nästan mer vuxen när man inser att man har problem som det krävs hjälp för att klara av. Eller nåt sånt..

När barnen somnat och jag fick lite egentid, då ringde Jens. Han visste jag mådde dåligt idag, så han ringde för att kolla läget. Skönt att prata av sig lite, igen. Härligt att veta att man har kompisar runt om sig som bryr sig om hur man mår.

Deprimerande är det iaf, allt det här med ekonomin. Man känner sig urusel, totalt värdelös, när pengarna inte kommer in som dom ska så man inte kan fixa räkningar och mat åt barnen. Skit i mig själv där, bara barnen får i sig så dom klarar sig.
Usch, orkar inte deppa ihop en gång till. Nytt år, nya tag ju..Skulle ju inte vara massa negativt nu. Men det är väl bara att inse där med, man kan inte vara på topp jämt...!


Bild lånad från Google


What's new

Hejsan hoppsan!

Det står verkligen helt still i huvudet just nu. Vet inte riktigt vad jag ska skriva.

Har inte hänt way 2 much sen sist. Jobbat. Låter väl spännande? Går mycket bättre nu iaf när alla verkar komma tillbaka efter jul och nyår. Nu får man ju prata med folk!

Annars har det mest blitt till att ligga i soffan och kika film och mysa. Ute går det ju inte att vara. 20 minus här just nu. Max 5 minus tycker jag, kallare behöver det inte vara. Usch, jag verkligen hatar vintern..Men det har nog mycket att göra med att mina leder blir mycket sämre då.

Haha, nej usch..Jag har INGET spännande att skriva om, lika bra jag slutar!

C U L8R!


Rosa bubbel

Godmorgon!

Ännu en seg start på dagen, och idag har jag faktiskt ganska nyligen vaknat, även fast klockan är 12:48 för tillfället!

Lämnade barnen hos deras pappa igår, stannade en sväng på kaffe. Lämningen gick bra, inge skrik och grin denna gång. Skönt, då kunde man gå därifrån utan att mamma-hjärtat gick i tusen bitar.
Hämtade upp Dennis på vägen och vi traskade till ICA Maxi och handlade så vi kunde göra en kycklingsallad med fetaost. Grymt gott!

Sen blev det rosa champagne (som förövrigt smakade rävgift), sprit (som också smakade rävgift) och en hel del skratt medans vi spelade Super Mario Wii. Huuuur kul som helst! Fick lite inspelat, kanske man ska försöka lägga upp det här..? Så får ni se hur "speciella" vi är när vi spelar (^^

Hann även med 2 filmer. The children och Paranormal Entity. Första filmen var sådär. Läskiga små barn! Hua..Finns nog inget mer skrämmande..Eller jo..Dockor och clowner!
Andra filmen var också sådär. Paranormal activity är bättre.

Tror Dennis tyckte det var lite jobbigt att traska hem själv sen :P

Jag och Joakim bäddade ner oss i soffan för att se ännu en film när Dennis gått. Men jag hann inte se mycket av den innan jag somnade..Taskigt nog lät Joakim mig sova i soffan hela natten..Alldeles ensam! Inte ok..

Nu sitter Joakim i soffan och snörvlar och tycker nog att jag är ganska trist, så jag ska väl ta och spöa honom i lite tv-spel så han blir nöjd!

C U L8R!


Tjablobb!

Godmorgon!

Eller ja, morgon var det ju ett tag sedan det var..Men ändå (^^ Men tro nu inte att jag nyss har klivit upp! Nej, nej. Med 2 små barn så existerar inte sovmorgon.
Efter att ha tvättat hela natten så var man ju inte direkt pigg när dom små väckte mig. Men man har ju inte direkt nå val.

Nu sitter jag och väntar på att deras pappa ska komma hem, så vi kan springa över. Pappa-vecka nu.
Blandade känslor det där..Man saknar dom som tusan, men samtidigt behöver man nästan den där barnlediga veckan för att ladda batterierna. Att vara ensamstående är ganska så slitsamt.
Jaa jag har ju Joakim, men jag kräver inte av honom att han ska kliva in och axla papparollen åt mina barn. Dom har en pappa. Han blir som ett extra stöd åt mig bara, och en rolig lekfarbror åt barnen, haha. Mammas kille helt enkelt.

När barnen är lämnade ska jag springa förbi Dennis och hämta honom. Vi ska handla lite mat tills ikväll då vi ska dricka lite, äta gott och spela tv-spel hemma hos Joakim! :D


Nämen se där, nu ringde barnens pappa! Då blir det till att springa ut i snövädret, packa pulkorna fulla med barn och traska över till honom.

C U L8R!


Äntligen!!

Nu är tvätten äntligen klar och jag ska få krypa ner i en varm och skön säng!

Så godnatt på er alla söta!


Doing the laundry..

Sådärja, då var de två första maskinerna tvätt inslängda! Rätt jobbig tvättid, 00-04..Men vad göra när det måste tvättas innan imorgon och det inte finns annan tid?

Vad ska man underhålla sig med under tiden man väntar på att detta ska bli klart då?


Bild lånad från Google

Denna går på Tv4. Jag älskar skräckfilmer och tycker att Final Destination-filmerna är riktigt bra. Trevliga dödsscener ;) Jag kanske är lite extrem, men ju mer blod och slafs, desto bättre film!

Annars kanske jag ska krypa ihop i soffan och läsa lite..Håller just nu på att läsa När ingen annan ser av Duncan Fairhurst. En verklighetsbaserad bok om en pojke som blir utnyttjad av sin egen pappa. Ganska hemskt att läsa, men intressant på samma gång, att läsa om andra människors öden. Man måste nog vara grymt stark för att klara av nåt sånt där..Och sen ge ut en bok om det..


Bild lånad från Google

Nu blev det svårt..Men jag tror faktiskt att jag håller mig till boken den här gången. Filmen har jag ju sett några ggr förr. Men jag kommer nog att ha den på i bakgrunden, så jag kan slänga ett öga på rutan när det blir spännande! (^^


.......


Frågor om 2009

Surfade in på Marinas blogg, och hittade lite frågor om 2009. Så det snodde jag! ;) 


ÅRET

Hur har året 2009 varit för dig?
Rätt kaotiskt men med en fin avslutning!
Bättre än förra året? Både och..Större delen sämre, men slutet på året bättre
Har du träffat några nya vänner? Ja
Någonting du aldrig kommer glömma från 2009? Separationen från Fredrik, alla underbara jag träffade på Gul och såklart att jag träffade Joakim!
Har du flyttat under år 2009? Ja, 1 gång
Har du hittat en ny låt som du älskar? Några st

ALLMÄNT

Har du rökt?
Ja
Har du kysst en främling?  Nej
Har du haft sex med en främling? Nej
Har du varit sjuk? Ja
Har du sovit ute? Nej
Har du druckit alkohol? Ja
Har du saknat någon? Ja

KÄRLEK

Hur har din kärlek varit 2009?
Som sagt, rätt kaotiskt men med ett fint avslut
Har du varit kär? Jag är kär!
Har du sagt jag älskar dig till någon? Ja
Har någon sagt jag älskar dig till dig? Ja
Har du haft sex någon gång under året? Ja
Har du haft ett hemligt förhållande? Hemligt och hemligt..Vi gick väl inte ut med vårat förhållande på en gång
Har du pratat med något ex? Ja

SORG & HÄMND

Har någon i din närhet tagit självmord?
Ja
Har någon i din släkt avlidit? Nej
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? Nej
Har du varit i slagsmål? Nej

PERSONLIGT

Har du gjort någonting du ångrar?
 Ja det har jag.
Isåfall vad? Mycket som sades under separationstiden
Har du skämt ut dig? Ja..Fast flest andra som skämt ut mig ;)
Har du ljugit för en vän? Nej
Har du varit ute en hel natt? Ja
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? Ja
Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? Ja

VÄNSKAP

Har du förlorat en vän? Ehm..Njae..Inte direkt förlorat så..Men tappat kontakten lite
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? Ja
Har du haft en relation med en vän? Nej

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Eeh..Skulle väl vara jobbet som telefonförsäljare då (^^ 
2. Höll du några av dina nyårslöften? Hade inga
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Ja
4. Dog någon som stod dig nära? Nej
5. Vilka länder besökte du? Inga fler än Sverige!
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Oj..Skulle vara välmående då. Och stabil ekonomi
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Inget datum, en separationen, jobbet på Gul och då jag träffade Joakim
8. Vad var din största framgång 2009? De 2 jobben jag fick och att jag lyckades få Joakim på kroken ;)
9. Största misstaget? Jadu..Mycket som sades under separationstiden och slarvet med ekonomin då
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Förkyld och min kroniska sjukdom
11. Bästa köpet?  Alla kläder, skor och saker till lägenheten :P
12. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder, mat och inredningsgrejer
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? När jag träffade Joakim
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Lady Gaga's låtar och Britney Spears
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Hum..Större delen av 2009 var jag ledsnare, men på slutet gladare
16. Vad önskar du att du gjort mer? Tränat, jobbat hårdare, sparat pengar
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Slösat pengar
18. Hur tillbringade du julen? Med mina barn, deras pappa, min mamma och min bror
19. Blev du kär i år? Yes! :D
20. Favoritprogram på TV? Miami Ink, L.A Ink, CSI, Criminal minds
21. Bästa boken du läste i år? Svårt att säga, har läst så många
22. Största musikaliska upptäckten? Mupparnas cover på Bohemian rhapsody :P 
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Pengar
25. Något du önskade dig men inte fick? En tatuering 
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Bjöd släkten på fika
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Mindre bråk, mindre kaos
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Min egen, klär mig i det jag tycker är skönt och passar mig
29. Vad fick dig att må bra? När Joakim blev min
30. Vilken kändis var du mest sugen på? James Marsters
31. Vem saknade du? Joakim och mina barn alla gånger dom inte varit med mig
32. De bästa nya människorna du träffade? Alla är lika bra :)


Under 2010 så ska jag..

  • Sluta röka! Dyrt och ohälsosamt..Urk..
  • Börja träna Gymma och simma, ett måste för mina leder och för att hålla kroppen snygg
  • Bli sambo Längtar efter att få flytta ihop med underbaraste Joakim!! <3
  • Åka utomlands Har inte varit utomlands sen jag var 12 år..Finns så många länder jag vill utforska..!
  • Weekends Ta in på hotell över en helg, gå på spa och skämma bort mig själv!
  • Hälsa på kompisar som flyttat från stan Har flera kompisar som förflyttat sig till större städer längre bort,och jag har varit alldeles för dålig på att hälsa på..Shame on me..
  • Bli en bättre mamma Smärtan jag lever med dagligen har tyvärr fått mig att vara på dåligt humör och tappa tålamodet för fort..Skärpning! Barnen rår inte för det. Älskade barn! <3
  • Hoppa fallskärm Har hoppat en gång förut, när jag fyllde 17. What a rush!
  • Köpa bil Saknar min pärla..Och gud så handikappad man blir när man är van vid bil oh sen blir utan! Och när bil är införskaffad, då är det dags för herr Andersson att övningsköra! ;)
  • Tatuera mig Jag har 4 tatueringar inplanerade för tillfället. Vet precis hur dom ska se ut och vart dom ska sitta, så det är bara pengarna och en tid hos tatueraren som saknas! Sen har jag 1 jag ska göra sen när jag vet att jag inte ska ha fler barn (känner mig absolut inte klar med barn just nu, 1-2 till kan jag tänka mig) och så har jag 1 som jag ska bygga ut också. Den på min ankel. Vet på ett ungefär hur den ska se ut, men mycket finslip kvar.
  • Fler parmiddagar Finns det nå roligare än att umgås med andra par, laga god mat och spela spel? Nej, jag tror inte det!
  • Må bra!! Nu är det slut på att må dåligt, jag orkar inte mer sånt. I år ska allt vara positivt, jag vill må bra och vara glad!

Åh, den här listan skulle kunna göras lång! Men det får räcka så här för tillfället (^^
Kan slänga in några saker jag tänker göra, för Joakims skull! Han vill få mig att prova på att spela innebandy. Fine, jag ställer upp! Men inga skratt tack!
Så vill han få upp mig i Fritt fall och Uppskjutet...Jag är höjdrädd (jag vet, hur går det ihop med fallskärmshoppet?) men okej, lovar Joakim att sitta bredvid mig och hålla handen, då ställer jag upp!

Det här året ska jag göra massa sånt som JAG vill göra, sånt som får mig att må bra, saker jag velat prova på länge. Jag vill upptäcka världen! Jag vill inte längre vara den där tråkiga Angelica jag varit så länge, som suttit hemma och inte gjort nånting. Slut på det nu!


Välkomna!

Nytt år, ny blogg!
Förra året var ett väldigt kaotiskt år. Ett år fullt av sorg, vrede, misstag och jag mådde riktigt dåligt.

Som tur var, så hittade en helt underbar kille på mig. En kille jag känt sen jag började gymnasiet för snart 10 år sedan, men som jag inte haft kontakt med sen studenten.
Joakim Andersson.
All min kärlek och respekt till dig!

Idag mår jag bra, har endast ett fåtal panikångestattacker. Haft 3 under de här snart 3 månaderna som jag och Joakim har träffats. Har fortfarande svårt att sova, men endast de gånger jag får sova ensam. Annars somnar jag alltid trygg i Joakims famn.
Jag har börjat jobba igen, på ett annat företag men med samma arbetsuppgifter och med samma härliga gäng, plus några nya! Trivs jättebra, men är fortfarande inne på prövotid.

Så..Nytt år, nya tag! I år är det mitt år! Har så mycket att se fram emot!
Vissa vet redan om det, men för er andra då!
Jag och Joakim letar efter en lägenhet där vi får plats allihopa. Blir ju några stycken, då han också har barn. En underbart söt liten son, Leon!
Har kikat på några 4:or på Torggatan, Plangatan och på Nya Bruket. Får väl se vart vi hamnar!

Sen är det mycket annat som kommer hända med. Tex, jag har 4 tatueringar inplanerade, lite semesterplaner, weekends och massa massa annat!
Som sagt, 2010 är mitt år!

Och jag lovar, den här gånger kommer det att bli mer bilder! Så fort jag kommer på hur sjutton man får över bilderna från mobilen till datorn.. *fnissar*


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0